Mainos

Parikymppinen nainen sylki ja riehui Alkossa - vietiin jalkaraudoissa putkaan

Helsingin poliisi joutui eilen puuttumaan Alkossa sattuneen välikohtauksen selvittelyyn.

Tilanne syntyi, kun Helsinginkadulla sijaitsevassa Alkossa ei suostuttu myymään alkoholia vuonna 1991 syntyneelle naisasiakkaalle hänen päihtymyksensä takia.

Naisen epäiltiin anastaneen alkoholia ja hänen poistuessaan naispuolinen vartija yritti estää naisen lähdön liikkeestä.

Tällöin nainen otti vartijaa hiuksista kiinni ja kumpikin heistä kaatui maahan. Nainen löi ja potki vartijaa päähän ja ylävartaloon sekä sylki vartijaa tämän ollessa maassa.

Myyjättären mennessä vartijan avuksi nainen tarttui häntäkin hiuksista kiinni ja sylki päälle. Lopulta miesasiakas meni apuun ja taltutti riehuvan naisen.

Poliisi hälytettiin paikalle ja miesasiakas istui naisen päällä pitäen tätä lattialla aisoissa poliisipartion saapumiseen asti.

Poliisin saavuttuakin nainen jatkoi väkivaltaista käyttäytymistään yrittäen potkia poliisia sekä haraamalla vastaan että sylkemällä. Naiselle laitettiin käsi- ja jalkaraudat ja hänen vietiin putkaan. Naisen käsilaukusta löytyi anastettu viinipullo.

Asiaa tutkitaan pohjoisessa poliisipiirissä kahtena eri pahoinpitelynä, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisena, virkamiehen vastustamisena ja näpistyksenä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.