Parikymppinen nainen puukotti kahden lapsen äidin kolmiodraamassa – Kempeleen tappotuomio piteni lähes 10 vuoteen

Hovioikeus kovensi parikymppisen naisen tuomiota Kempeleen mustasukkaisuusmurhassa.

Henkirikos tapahtui vuoden 2019 joulukuussa Kempeleessä. Nainen oli mennyt aamuyöstä 1980-luvulla syntyneen uhrin asunnolle. jossa oli puukottanut naisen kuoliaaksi. Taustalla oli kolmiodraama, jossa kumpikin naisista oli ainakin jossain vaiheessa seurustellut saman miehen kanssa.

Oikeus katsoi naisen puukottaneen uhrin kuoliaaksi. Nainen selitti itse kyse olleen itsepuolustustilanteessa tapahtuneesta hätävarjelusta. Oikeus ei kuitenkaan ollut samaa mieltä.

Hovioikeus kovensi vuonna 1996 syntyneen Angelica Alexandra Rebekka Hannulan tuomion 9 vuoteen 8 kuukauteen. Tuomio koveni käräjäoikeuden tuomiosta puolella vuodella.

Kuolleelta naiselta jäi tekohetkellä 17- ja 8-vuotiaat lapset, joille nainen määrättiin maksamaan kärsimyskorvauksia. Korvauksia tuli maksettavaksi myös muille uhrin omaisille. Korvausten suuruutta hovioikeudessa ei muutettu.

Henkirikos on aina valtava tragedia omaisille. Kimmo-poikansa henkirikoksessa menettäneen isä kertoo MTV Uutisille oman tarinansa. 

Kimmo-poika kuoli henkirikoksen uhrina – isä ei koskaan saanut korvauksia:"Jäi maku suuhun, että näinkö halpa on ihmisen hinta" 4:39

Lue myös:

    Uusimmat