Mainos

Pariisin lentokentät suljettu myrskyn takia

Ranskan lento- ja lauttaliikenne on peruuntunut Atlantin valtamereltä lähestyvän myrskyn vuoksi, kertovat ranskalaisviranomaiset.

Tuulen ennustettiin yltyvän Pariisin alueella yli 30 metriin sekunnissa ja Atlantin rannikolla lähes 40 metriin sekunnissa. Rannikolle odotettiin myös rankkasateita. Koko Ranskan länsi- ja pohjoisosat ovat myrskyn reitillä.

Kaikki lennot Pariisiin ja sieltä poispäin on peruutettu kello 21 Suomen aikaa alkaen. Kielto päättyy huomenna aamupäivällä kello 11 Suomen aikaa.

Lentomatkustajia on pyydetty pysymään poissa mainittuna ajankohtana Pariisin Charles de Gaullen ja Orlyn lentokentiltä. Charles de Gaulle on yksi Euroopaan vilkkaimmista lentokentistä.

Finnair perui iltalentonsa Helsingistä Pariisiin ja aamun ensimmäisen vuoron Pariisista Helsinkiin. Pariisin lentoliikenteeseen odotetaan huomenna myös myöhästymisiä.

Myrskyn vuoksi peruttiin myös useita laivavuoroja Ranskan rannikolla ja Englannin kanaalissa. Ranskan rannikkovartiosto asetti useita pelastusaluksia hälytysvalmiuteen.

Raju myrsky riepotteli Lounais-Ranskaa viimeksi kaksi viikkoa sitten, jolloin 11 ihmistä kuoli.

(MTV3-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.