Mainos

Pariisin kenttäturmassa 4 uhria

Pariisin turmaterminaalin katosta on kuultu uusia murtumisen ääniä. Koko terminaali saatetaan joutua purkamaan.

Pariisin Charles de Gaulle -lentokentän onnettomuusterminaalin katolta on kuultu uusia murtumiseen viittaavia ääniä, kertovat lentokenttäviranomaiset.

Kaikki ihmiset on määrätty poistumaan rakennuksesta. Natinan äänet kuultiin molemmin puolin eilen sortunutta katon osaa. Neljä ihmistä kuoli, kun osa viime kesänä avatun 2E-terminaalin katosta romahti matkustajien päälle. Vielä eilen iltana onnettomuuden uskottiin vaatineen viiden ihmisen hengen. Surmansa saaneista kaksi oli kiinalaisia ja yksi tshekki, mutta neljännen kansallisuutta ei saatu varmistetuksi vielä tänään.

Koko terminaali saatetaan joutua purkamaan, jos katon romahduksen syyksi paljastuu suunnitteluvirhe. Asiasta kertoi lentokenttäyhtiö ADP:n johtaja Pierre Graff lehtihaastattelussa. Onnettomuuden tekninen tutkinta pääsi vauhtiin tänään. Jos terminaalin rakenteet paljastuvat vaarallisiksi eivätkä ne ole korjattavissa, rakennus on hävitettävä maan tasalle, Graff sanoi Le Parisien -lehdelle.

-Emme ota mitään riskejä turvallisuuden suhteen, Graff jatkoi. Ranskan syyttäjäviranomaiset tutkivat onnettomuutta mahdollisena kuolemantuottamusjuttuna.

(MTV3-STT-AFP-Reuters-DPA)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.