Mainos

Päreet paloi kapakassa - hajotti irtaimistoa ja hakkasi ihmisiä

Länsi-Pasilassa sijaitsevassa ravintolassa tapeltiin verisesti lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Poliisin saapuessa paikalle ravintolasta ryntäsi ulos verinen ja aggressiivinen alle 40-vuotias mieshenkilö. Välittömästi poliisin nähtyään mies teki poliiseille selväksi, ettei hän ole halukas yhteistyöhön.

Verijälkien taustalla oli tapahtumaketju, joka oli saanut alkunsa ravintolan tiskillä kahden miehen välille syntyneistä erimielisyyksistä.

Miesten väliseen kiistaan oli liittynyt myös poliisin kiinniottama verinen mies. Hän oli lyönyt toista tiskillä ollutta miestä nyrkillä kasvoihin, ja mies oli lysähtänyt lyönnin johdosta heti lattialle.

Tämän jälkeen mies onnistui vielä lyömään ravintolan henkilökuntaan kuuluvaa miestä nyrkillä kasvoihin, joka myös kaatui lattialle lyönnin voimasta.

Samassa mukaan tappeluun liittyi myös toinen ravintolatiskillä ollut toraisa asiakas.

Edelleen kävi ilmi, että tämä aggressiivinen nyrkkimies oli huitoessaan osunut täysin ulkopuolista asiakasta kasvoihin. Mies oli lisäksi paiskannut ainakin yhden ravintolan tuoleista lattiaan ja kertomansa mukaan ravintolassa saamastaan huonosta kohtelusta suivaantuneena rikkonut vielä ulos rynnätessään ravintolan tuulikaapin ikkunan.

Taistelun jälkiä ovat muun muassa veriset haavat, kuhmut, rikkoontuneet silmälasit ja repeytyneet vaatteet sekä puunkappaleet ja lasinpalaset.

Kaksi pahinta tappelijaa otettiin kiinni ja toimitettiin poliisivankilaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.