Mainos

Paratiisi on jälleen soitetuin

Rauli Somerjoen kappale on ollut tanssipaikkojen, ravintoloiden, radio- ja tv-lähetysten soitetuin kappale koko 2000-luvun.

Rauli Badding Somerjoen Paratiisi on jälleen soitetuin kappale Suomessa. Teosto on julkistanut tänään viime vuoden tiedot.

Paratiisi on pysytellyt tanssipaikkojen, ravintoloiden sekä radio- ja tv-lähetysten soitetuimpana kappaleena jo vuodesta 2000. Viime vuonna sitä soitettiin yhteensä 5300 kertaa. Niin ikään Rauli Somerjoen kappale Valot on listassa yhdeksäntenä.

Kolmen kärki on pysynyt toissa vuodesta samanlaisena. Toiseksi soitetuin on Pablo Rosas Rodriguezin Keinu kanssani. Kolmantena on Jätkän humppa.

Listassa pääsevät erityisesti esille tanssipaikoissa illasta toiseen soivat suosikkikappaleet. Ainoa uutuus on kahdeksanneksi sijoittunut Euroviisuista tutuksi tullut Hard Rock Hallelujah.

Kaupalliset radiot ovat panostaneet jälleen ulkomaalaiseen musiikkiin. Viime vuoden soittolistojen soitetuin kappale oli latinovaikutteinen Hips Don't Lie, jonka Shakira tulkitsi yhdessä Wyclef Jeanin kanssa.

Parhaiten kaupallisilla taajuuksilla menestynyt suomalaiskappale löytyy sijalta seitsemän. Carnival of Rustin nosti listalle Poets of the Fall.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.