Mainos

Parantaja-Karadzic: "Elämä on pyhää"

Sotarikoksista pidätetty Radovan Karadzic esiintyi ennen pidätystään Dragan Dabic-nimisenä parantajana. Englantilaisen Independent-lehden julkaisemien oppilauselmien mukaan Dabic painotti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja sisäistä rauhaa. Maailman etsityimmän sotarikollisen henkiset opit korostivat Independentin mukaan rukousta ja meditaatiota.

Dabic, oikealta nimeltään Karadzic, sanoi seuraavaa: "Laajalti uskotaan, että aistimme ja mielemme tunnistavat vain yhden prosentin siitä, mitä ympärillämme esiintyy. Kolme prosenttia ymmärrämme sydämellämme. Kaikki jäljelle jäävä on salaperäisyyden verhon peitossa, viiden aistimme ulottumattomissa."

Hirveistä sotarikoksista syytetty mies myös totesi: "Jokaisen uskonnon perusidea on ajatus elämästä pyhänä. Ei ole olemassa autenttista uskontoa, joka ei asettaisi päämääräkseen ihmisen pelastusta, sekä tässä että seuraavassa maailmassa".

Dabicin varsin epämääräisissä oppikirjaimissa painotetaan henkistä kasvua. "Ei ole epäilystäkään siitä, että meditaation ja rukouksen ytimessä on yritys päästä korkeammalle tasolle. Erityisesti Idässä korostetaan mielen korkeampia tasoja - kokonaisvaltaista tietoisuutta ja täydellistä läsnäoloa. Muissa paikoissa, kuten täällä, korostetaan sielun tilaa ja sen yhdistymistä Pyhään Henkeen."

(MTV3)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.