Mainos

Paranna seksielämääsi blogeilla – näin teet sen!

Kuuluisa englantilainen seksiblogisti Belle de Jour kertoo, kuinka parannat seksielämääsi - kirjoittamalla tai lukemalla blogeja!

Seksistä puhuminen tuttujen ihmisten kanssa voi olla vaikeaa. Blogeista saat juuri oikeaa tietoa sinua kiinnostavasta aiheesta. Etsi arkistosta, onko kiinnostuksesi aiheesta keskusteltu ennen. Jos asiasta ei ole keskusteltu aiemmin, kysy bloggaajilta. He auttavat yleensä mielellään.

Entä oman blogin pitäminen? Lue alta vinkkejä siihen!

Keskustele ennen kuin kokeilet

Blogeissa voi keskustella asioista, joita et ole koskaan ennen kokeillut, mutta mielesi tekisi. Kirjoita ajatuksesi ylös. Kuvaile makuuhuoneesi valaistus, päälläsi olevat vaatteet ja kumppanisi liikkeet, niin huomaat, että olet jo päässyt tunnelmaan.

Mielikuvitus laukkaamaan

Joskus voi olla vaikeaa löytää seksielämään uutta inspiraatiota. Lukemalla muiden kirjoittajien fantasioista, voit saada innoitusta omaankin seksielämääsi.

Upeaa palautetta

Blogeissa keskustelu on paras tapa jakaa ohjeita ja saada palautetta hyvistä ideoita. Jos haluat tietää, onko seksin harrastaminen ulkona tähän aikaan vuodesta lainkaan kiihottavaa, tai miltä tuntuu lähteä rakkaan kanssa seksilomalle Amsterdamiin, kysy muilta lukijoilta ja blogisteilta. Ohjeiden lisäksi saat taatusti palautetta hyvistä ideoista, jos kerrot niistä muille. Seksiblogin kieleksi kannattaa suomalaisen valita englanti, sillä kotimaastamme ei montaa asiaan vihkiytynyttä kirjoittelijaa löydy – näin vastausten määräkin voi jäädä pieneksi!

Luo salainen identiteetti

Blogissa voit ilmaista itseäsi vapaasti. Voit jopa luoda itsellesi identiteetin, joka on todellisuutta paljon villimpi. Varo paljastamasta blogi-identiteettiäsi vieraille, ellet halua saada osaksesi oudoksuvia katseita.

Lisää potkua seksielämään

Fantasiat ovat tärkeä osa seksielämää. Kiireinen nykyelämä voi kuitenkin tehdä hallaa mielikuvitukselle. Saat elämäsi balanssiin, kun kiihotat itseäsi kirjoittamalla seksistä. Pian huomaat, että ajattelet seksiä useammin – ja myös harrastat sitä enemmän kuin ennen. Jos tekstisi tuntuvat liian rivoilta jaettaviksi, voit myös harrastaa pöytälaatikkokirjallisuutta.

Tutustu uusiin ihmisiin

Bloggaaamisen kautta tutustut uusiin ihmisiin. Nettikeskustelijoiden joukosta voi löytyä joku, jonka haluat tavata oikeasti. Muista kuitenkin terve järki, kun tapaat ihmisen, jonka kanssa olet keskustellut vain verkossa. Kahvila on hyvä paikka sopia treffit. Ehkä tapaamisesta voi kehkeytyä ystävyys, jossa jaatte vaikkapa saman ongelman seksin saralla!

Jaa osaamisesi

Oletko kokeillut huonoa seksilelua tai kondomia, jota miehetkin rakastavat? Mikset jakaisi asiantuntemustasi muiden kanssa? Älä vähättele pätevyyttäsi, tietosi voivat olla joillekin kultaakin kalliimpia.

Kerro mitä haluat

Jos seksistä puhuminen on sinulle vaikeaa, siitä kirjoittaminen voi olla helpompaa. Seksiblogin kirjoittaminen on naiselle hyvä tapa kertoa, mistä juuri hän pitää sängyssä! Verkossa ei tarvitse ujostella – varsinkaan, jos blogiaan pitää anonyymisti.

Seksiblogisti Brooke Magnanti tunnetaan paremmin naisena Belle de Jour: Diary of a London Call Girl -blogin takana. Hän kuitenkin paljasti huippusuosion ansiosta identiteettinsä vuonna 2009. Nainen päätyi kirjoittamaan blogia tehtyään työtä prostituoituna rahoittaakseen tohtoriopintonsa.

Lue myös:


AVA

Lähde: Company

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.