Papusalaatti ja pistaasivinegretti

  • 400 g neulapapuja
  • 250 g ruskeita papuja (säilyke)
  • 2 salottisipulia
  • silputtua tuoretta lehtipersiljaa
  • 4 rkl paahdettua ja suolattua pistaasia rouhittuna
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 dl rypsiöljyä
  • suolaa ja pippuria

Poista neulapapujen päät ja ryöppää perattuja papuja viisi minuuttia suolatussa vedessä. Jäähdytä kylmässä vedessä. Valuta ruskeista pavuista säilykeliemi ja huuhtele ne. Pilko salottisipulit renkaiksi. Tee vinegretti yhdistämällä kaikki kastikeaineet. Sekoita vihannekset ja vinegretti huolellisesti isossa salaattikulhossa. Tarkista maku.

Resepti: Nicolas Thieulon

Lue myös:

    Uusimmat