Mainos

Pappi adoptoimassa roskien seasta löytyneet veljekset Yhdysvalloissa

Floridassa pastoripariskunta on adoptoimassa veljeksiä, jotka löytyivät kirkon takapihalta roskien seasta, kertoo yhdysvaltalainen Fox News.

Alun perin pastori Mark Purcell huomasi lapset roskapussien seassa. Toinen lapsista oli seitsemän kuukautta, toinen 2-vuotias.

– Vauva istui auton turvaistuimessa roskapussien päällä. Isompi istui roskapussien seassa, hänen jalkansa olivat kylmät, kertoo Purcell.

Poikien äiti piileskeli nurkan takana. Kävi ilmi, että perhe oli koditon ja asui teltassa läheisessä metsässä. Perhe kävi usein syömässä kirkon soppa-aterioilla.

Myöhemmin toinen pastori, Ronnie Stewart, tarjoutui viemään lapset kotiinsa pesulle. Vaimo Krystal Stewart kertoo lasten olleen täynnä luteiden puremia.

– Lapset olivat niin likaisia, että meidän täytyi kylvettää heidät kahteen kertaan. Kaksivuotiaalla oli kengät, mutta ei sukkia. Kun otimme hänen kenkänsä pois, iho irtosi hänen jaloistaan.

Eräänä iltana lasten vanhemmat tulivat kirkolle sosiaalityöntekijän kanssa, ja kysyivät Stewarteilta, jos he voisivat ottaa lapset väliaikaisesti huostaansa.

– Totta kai sanoimme kyllä, muistelee Krystal Stewart.

Lasten vanhemmat ovat sittemmin antaneet lasten huoltajuuden Stewarteille, jotka ovat nyt adoptoimassa poikia. Pariskunnalla on ennestään kolme lasta.

– Meidän täytyy hankkia isompi auto, jonne mahtuu seitsemän, sanoo Ronnie Stewart Fox Newsille. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.