Mainos

Panttivankeja vapaaksi Irakissa

Syyrialainen panttivanki on vapautettu Irakissa. Myös ainakin yksi heinäkuussa siepattuista jordanialaista rekkakuskeista on vapautettu.

Fallujah ja Bagdad

Syyrialaismiehen esimiehen perheenjäsenet ovat vahvistaneet, että sieppaajat vapauttivat Irakissa yli viikko sitten panttivangiksi ottamansa miehen.

Myös kahden jordanialaismiehen kerrottiin päässeen vapaaksi.

Syyrialaisen Issa al-Sheik Awadin sieppaamisen syistä ei vielä ole varmuutta. Hänet siepattiin heinäkuun lopussa bagdadilaisesta meijeristä, jossa hän työskenteli. Samalla siepattiin hänen libanonilainen esimiehensä, joka on vielä vankina. Sieppaajien kerrottiin luvanneen vapauttaa myös toisen vankinsa lähipäivinä.

Rekkakuskit vapaaksi

Ainakin yksi Irakin libanonilaisista panttivangeista vapautettiin eilen. Uutistoimisto AFP.n mukaan asian varmisti vapauteen päässeen rekkakuskin Qassem Merqbawin vaimo Nada Sayyur. Mies oli ilmoittanut vapautuksesta puhelimitse vaimolleen.

Sayyur kertoi saaneensa Irakista myös toisen puhelun, jossa kerrottiin, että myös toinen rekkakuski Nasser al-Jundi olisi päästetty vapaaksi. Jundin perheellä ei kuitenkaan ollut tarkempia tietoja hänen kohtalostaan.

Neljä libanonilaista rekkakuskia katosi perjantaina Bagdadin länsipuolella.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.