Mainos

Panttivangit yhä Taleban-sisseillä

Talebanin ja Etelä-Korean hallituksen edustajien neuvottelut eivät johtaneet panttivankien vapautukseen. Aiemmin tänään Taleban vihjasi, että se saattaisi vapauttaa eteläkorealaiset panttivankinsa.

Afganistanin Taleban-sissien ja Etelä-Korean hallituksen edustajien neuvottelut ovat päättyneet tältä päivältä tuloksettomina, kertoo Punaisen ristin edustaja. Osapuolet eivät ilmoittaneet minkäänlaisesta lopputuloksesta neuvotteluissa, jotka käytiin suljettujen ovien takana.

Aiemmin tänään Taleban-liike vihjasi, että se saattaa vapauttaa eteläkorealaiset panttivankinsa. Kahdenkeskiset neuvottelut jatkuivat tänään toista päivää Ghaznissa Punaisen Ristin suojissa. Etelä-Korea ei ole kertonut neuvottelujen kulusta.

Taleban sieppasi eteläkorealaisten kristittyjen vapaaehtoistyöntekijöiden ryhmän heinäkuussa. 23 hengen ryhmästä kaksi miestä on surmattu.

Afganistanin hallitus ei ole suostunut vapauttamaan Taleban-vankeja vastineeksi panttivankien vapauttamisesta. Etelä-Korean on arveltu pyrkivän saamaan kansalaisensa vapaiksi rahalla.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.