Panthersin "Killer B's" iski – suomalaisille syöttöpinnoja

Aleksander Barkov ja Sean Bergenheim alustivat ottelun voittomaalin, kun Florida Panthers voitti vieraissa Buffalo Sabresin 2-0 jääkiekon NHL:ssä lauantaina.

Panthersin valmentaja Gerard Gallant oli koonnut otteluun viime kaudella tehokasta jälkeä tehneen Barkovin, Bergenheimin ja Brad Boyesin muodostaman hyökkäystrion. Se tuottikin tulosta, sillä "Killer B's -ketju" juoni voittomaalin jo ajassa 3.29.

Bergenheim ryösti kiekon maalin takana Sabres-puolustajalta ja toimitti sen Barkoville. Hän sai jatkettua sen Boyesille, joka ohitti rystypuolelta Michal Neuvirthin.

Nick Bjugstadin avauserän puolivälin jälkeen tekemä osuma ja nollapelin kirjanneen Roberto Luongon 30 torjuntaa varmistivat Floridan vierasvoiton.

Floridan Jussi Jokinen pelasi reilut 15 minuuttia ilman tehomerkintöjä. Edelliset kaksi ottelua flunssan takia sivussa ollut Buffalo-pakki Rasmus Ristolainen kellotti peliaikaa 19 minuuttia.