Mainos

Pankkiryöstäjän tuntomerkit täsmentyivät – poliisi vaitelias kiinniotosta

Nordean konttorin Pohjois-Haagassa Helsingissä iltapäivällä aseistautuneena ryöstäneen miehen tuntomerkit ovat täsmentyneet.

Uusien tuntomerkkien mukaan ryöstäjä oli 180-190 senttiä pitkä ja vartaloltaan normaali. Hän oli pukeutunut ruskeisiin kenkiin, tummiin housuihin ja tummaan takkiin, jossa on harmaata edessä. Miehellä oli musta reppu, kaulassa huivi, päässään tummanharmaa pipo ja silmillään aurinkolasit.

Taksilla paikalta paennut ryöstäjä kuvailtiin aiemmin tänään 20-30-vuotiaaksi tukevaksi mieheksi, jolla on pitkät, ponnarilla kiinni olevat hiukset. Tutkinnanjohtaja Petri Rainialan mukaan ponnari olikin luultavasti kaulassa ollut huivi. Ryöstäjä ei myöskään todennäköisesti ollut tukeva.

– Luultavimmin hän on normaalivartaloinen, mutta hänellä oli niin paljon vaatteita päällä, että hän näytti tukevalta, Rainiala kertoo MTV3 Uutisille.

Rainialan mukaan ryöstäjän saama saalis ei myöskään ollut huomattava, kuten aiemmin kuvailtiin.

– Nykypäivänä pankista ei ole mahdollista ryöstää kovin suuria summia, hän sanoo.

Poliisi teki ryöstön jälkeen etsintöjä Vantaan Kaivokselassa, jossa otettiin kiinni yksi mies. Poliisin mukaan hänellä ei kuitenkaan välttämättä ole yhteyttä ryöstöön.

Tutkinnanjohtaja on vaitelias kiinniotosta.

– En vahvista, onko joku otettu kiinni. Ryöstö ei ole ainakaan selvinnyt, Rainiala tyytyy sanomaan.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.