Mainos

Pankkipalvelut pois yli 450 Postin konttorista

Pankkipalvelut loppuvat vuoden 1998 loppuun mennessä yhteensä 451 Postin konttorista. Karsintakierroksen loputtua Postipankki tarjoaa palvelujaan enää 540:ssä pankin omassa tai Postin konttorissa.

Verkostoratkaisun jälkeen manner-Suomessa on 93 kuntaa, joissa ei ole Postipankin palveluja tarjoavaa postia. Ensi ja seuraavaa vuotta koskeva pankkipalvelujen lakkautuslista julkistettiin tänään. Postipankki lopettaa kahden vuoden aikana pankkipalvelut yhteensä 214 konttorista.

Tänä vuonna pankkipalveluita on jo lopetettu tai vielä lopetetaan 237 konttorista. Sen lisäksi Postipankki sulkee lähikuukausina 18 omaa konttoriaan.

Tämän vuoden konttorimuutosten vuoksi irtisanotaan 50-60 henkilöä. Seuraavina kahtena vuotena irtisanottavien määrän arvioidaan kasvavan. Suuri osa konttoriverkosta katoavista työpaikoista pyritään korvaamaan työmahdollisuuksilla muualla Postissa ja Suomen PT-konsernissa.

Postipalveluja tarjoavien pisteiden määrä säilyy nykyisellään eli 1700:ssa. Varsinaisia Postin omia konttoreita on yhteensä 552, muut palvelupisteet toimivat asiamiesten hoitamina.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.