Mainos

Pankkiiri oli Lontoon metron kännijuhlien takana - Katso kuvat

Lontoon metrossa lauantaina tapahtuneen ryyppyprotestin järjestäjäksi on paljastunut Lontoolainen pankkiiri.

26-vuotias Alexandre Graham työskentelee Royal Bank of Scotland -pankissa. Hän järjesti lauantaiyönä metrossa "Circle line" -juhlat. Kyseessä oli viimeinen päivä, kun metrossa sai juoda alkoholia. Juhlinnat kuitenkin riistäytyivät väkivaltaiseksi mellakoinniksi ja johtivat 17 pidätykseen.

Graham pelkää nyt työpaikkansa puolesta. Kyseessä oli jälleen yksi juhla, joka levisi kontrolloimattomasti Facebook -nettisivuston kautta, kertoo brittilehti Daily Mail nettisivuillaan.

Tuhansia juhlijoita tunki metron "Circle line" -linjalle. Humaltuneet ihmiset tappelivat metron henkilökunnan ja poliisin kanssa ja tuhosivat vaunuja.

Ennen pitkää moni vain tappeli tai oksenteli. Seitsemän metron henkilökunnan jäsenen ja kahden poliisin kimppuun käytiin. Kuusi metroasemaa suljettiin ja useita junia otettiin pois linjalta kun juhlijat alkoivat romuttaa niitä.

Graham kertoo The Evening Standard lehdessä, että juhlien tarkoitus oli osoittaa kuinka naurettava metron ryypiskelykielto on.

Lontoon uusi pormestari Boris Johnson kielsi alkoholin metrossa sunnuntaista lähtien, jotta matkustaminen olisi turvallisempaa ja mukavampaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.