Mainos

Pankkiautomaatti räjäytettiin – poliisi pyytää vihjeitä tummasta Bemarista

Poliisi pyytää vihjeitä autosta, jota on käytetty pankkiautomaatin räjäytyksen sekä toisen automaatin murtoyrityksen yhteydessä.

Tapauksista toinen sattui viime yönä Urjalassa hieman ennen puoli neljää. Kisatiellä sijaitsevaan Osuuspankin automaattiin murtauduttiin ja sieltä anastettiin huomattava summa rahaa.

Poliisin mukaan tekoon on osallistunut neljä miestä, jotka ovat olleet liikkeellä anastetulla henkilöautolla. Pankkiautomaattiin murtauduttiiin räjäyttämällä sen takakansi auki. Pankkiin oli puolestaan päästy rikkomalla ikkunalasi.

Samalla tavalla oli yritetty murtaa auki myös Toijalassa sijaitsevaa pankkiautomaattia.

Murtoyritys tapahtui tiistaina 18. marraskuuta kello 2.59 Nordean yhteydessä. Poliisin mukaan Toijalassa ei kuitenkaan räjähtänyt mitään, vaan teko on todennäköisesti keskeynyt jostain syystä.

Toijalan automaatista ei onnistuttu myöskään anastamaan mitään.

Poliisin mukaan molemmista teoista epäilllyt ovat käyttäneet henkilöautoa, jonka rekisterinumero on EXC-756. Käytetty auto on tumma farmarimallinen BMW 525i vuosimallia 1992.

Auto on otettu luvatta käyttöön 13. marraskuuta Järvenpäästä.

Poliisi ei ole vielä löytänyt kyseistä autoa ja pyytääkin yleisöä ilmoittamaan kaikki vihjeet ja havainnot kyseisestä kulkuneuvosta.

Tiedot pyydetään ilmoittamaan numeroon 050 399 8024 tai sähköpostiosoitteeseen keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.