Mainos

Pankki ryöstettiin Simpeleellä

Aseistautunut mies on ryöstänyt pankin Etelä-Karjalan Simpeleellä tänä aamuna. Mies sai saalikkseen vähäisen summan rahaa.

Mies tunkeutui Etelä-Karjalan Säästöpankin Simpeleen konttoriin Roihankadulle. -Noin puoli kymmenen aikaan tänään saapui Etelä-Karjalan säästöpankkiin Simpeleen konttoriin aseistautunut mies, joka vaati virkailijoita luovuttamaan rahat. Ryöstäjä sai otettua kassasta vähäisen summan rahaa. Hän oli aseistautunut ilmeisesti katkaistulla haulikolla, rikoskomisario Veikko Nyysönen Imatran poliisista kertoo.

Mies poistui ryöstön jälkeen kuutostien suuntaan punaisella Honda Civic -merkkisellä henkilöautolla, jossa oli varastetut rekisterikilvet. Kilpien rekisterinumero oli OMX-618.

Tapahtumahetkellä pankissa oli kaksi virkailijaa ja kaksi asiakasta. Kukaan heistä ei loukkaantunut ryöstön yhteydessä.

Tekijä on noin 170-175 senttimetriä pitkä ja tukevahko. Hän oli pukeutunut harmaan ja beigen väriseen puseroon, paitaan tai liiviin. Jalassaan hänellä oli tummansiniset housut. Saaliinsa mies sulloi siniseen kassiin. Lisäksi hänellä oli päässään lippalakki tai hattu, ja kasvonsa hän oli peittänyt mustalla kasvonaamiolla.

Poliisi pyytää yleisöhavaintoja. Tarpeellisia ovat etenkin tiedot pakoautosta ja -suunnasta valtatie 6:lla. Tiedot voi ilmoittaa Imatran poliisiin 05-7323602.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.