Pamela Tola: Annan aikaa itselleni

Näyttelijä Pamela Tola ehtii hieman lomailla ennen tulevan kevään puristusta.

Yhdeksi Suomen suositummaksi elokuvatähdeksi noussut Pamela Tola on puurtanut ahkerasti useiden eri projektien parissa. Parhaillaankin vaalea kaunotar puurtaa norjalais-suomalaisen elokuvan kuvauksien parissa viime syksystä lähtien.

– Keväällä on luvassa pidemmän sarjan kuvaukset. Olen ajatellut pitää lomaa kesällä. Nytkin tässä on pikkasen iisimpää ennen huhtikuuta, Pamela Tola kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

29-vuotias kaunotar on suunnitellut, miten hän hemmottelee itseään rankan rupeaman jälkeen.

– Aion keskittyä itseeni myös sillä tavalla, että ulkoilen ja urheilen. Annan myös aikaa itselleni, tässä on ollut kaikennäköistä ja paljon töitä. Nyt siis aikaa itselleni ja perheelle, se on tärkeää, näyttelijätär pohtii.

Leppoisamman ajan ohessa kaunis näyttelijätär kaavailee lomamatkaa kohti eteläisempää Eurooppaa. Kiireisellä Tolalla ei ole kuitenkaan täyttä varmuutta, löytyykö häneltä sopivaa väliä matkalle lähtöön.

– Jos mahdollista, yritän lähteä jonnekin pikkureissuun. En ole vielä varma siitä, jos aikataulut antavat periksi. Haluaisin lähteä jonnekin lämpimään. Kovasti haluaisin lähteä Portugaliin käymään, hän haaveilee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat