Mainos

PAM kannattaa Lauri Lylyä SAK:n johtoon

Palvelualojen ammattiliitto PAMin hallituksesta ja pamilaisista SAK:n valtuuston jäsenistä ehdoton valtaosa kannattaa SAK:n seuraavaksi puheenjohtajaksi johtaja Lauri Lylyä.

- Kävimme PAMissa avoimen keskustelun SAK:n puheenjohtajan valinnasta. Sekä hallituksemme että liittomme SAK:n valtuuston jäsenten ehdoton enemmistö kannattaa Lauri Lylyä. Näemme hänellä olevan tehtävään vaadittava osaaminen ja kokemus, sanoo PAMin puheenjohtaja Ann Selin.

PAMin hallinnon jäsenet kuulivat SAK:n valtuuston ylimääräisessä kokouksessa ehdokkaita. Kuulemansa perusteella ehdoton valtaosa piti Lylyä parhaana hoitamaan SAK:n puheenjohtajan vaativaa tehtävää. Muita ehdokkaita paremmaksi Lauri Lylyn nosti erityisesti vahva neuvottelukokemus ja -osaaminen, jonka hän on saanut SAK:n edunvalvontaosaston johtajana ja aikaisemmassa tehtävässä Sähköliiton puheenjohtajana.

Pamilaiset näkivät Lauri Lylyllä olevan parhaat edellytykset SAK:n puheenjohtajana edistää myös palvelualojen työntekijöiden asioita. Hän on muun muassa halunnut löytää keinoja alimpien palkkojen nostamiseen seuraavan sopimuskierroksen tavoitteita haettaessa.

Palvelualojen ammattiliitolla on 21 valtuutettua 120:stä SAK:n valtuuston jäsenestä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.