Mainos

PAM jatkaa lakkoilua - vappuruuat vaarassa

PAMin hallitus on päättänyt uusista laillisista lakoista, jotka koskevat kaupan alaa, vartiointialaa ja kiinteistöpalvelualaa.

Kaupan ala

Kaupan alalla ja vartiointialalla alkaa laillinen lakko keskiviikkona 28.4. klo 6.00 ja päättyy lauantaina 1.5. klo 6.00.

Kaupan alalla lakko koskee Stockmannin tavarataloja, Euromarketteja, Prismoja ja kokonaisuudessaan K-Citymarketteja sekä Inex Partnersin, Keslogin, Tuko Logisticsin, Finnfrostin, Tokmannin, Lidlin, Meira Novan, osaa Heinon Tukun ja Stockmannin varastoja. Vartiointialalla lakko koskee kaikkia töitä, joihin noudatetaan vartiointialan työehtosopimusta.

Kiinteistöpalveluala

Kiinteistöpalvelualan tänään katkenneiden neuvotteluiden takia PAMin hallitus päätti myös lakosta kiinteistöpalvelualalla. Lakon on määrä alkaa lakko 3.5. ja päättyä 4.5. Lakko koskee kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen piiriin kuuluvien työntekijöiden töitä.

Kaupan alan ja vartiointialan lakko 16.4.-17.4.

PAMin hallitus on aikaisemmin päättänyt kaupan alan ja vartiointialan lakosta, joka alkaa perjantaina 16.4. klo 6.00 ja päättyy 17.4. klo 6.00. Lisäksi voimassa on näitä aloja koskeva ylityökielto. Vartiointialalla sovittelua jatketaan torstaina 15.4.

PAMin hallitus on päättänyt myös, että SOL Palvelut Oy:n Helsinki-Vantaan lentoaseman turvatarkastus on tukilakossa perjantaista 16.4. klo 6.00 lauantaihin 17.4. klo 6.00.

Yksityiskohtaista tietoa lakoista löytyy PAMin verkkosivuilta osoitteesta www.pam.fi/sopimuskierros

Katso Pekko Ylösen juttu

Palvelualojen ammattiliiton PAM:n puheenjohtaja Ann Selinin:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.