Mainos

Palvelualojen liikevaihto kasvoi 9 %

Palvelualojen työpäiväkorjattu liikevaihto oli Tilastokeskuksen mukaan helmikuussa 2001 päättyneellä kolmen kuukauden ajanjaksolla 9 prosenttia suurempi kuin vuotta aiemmin.

Kuljetuksen, varastoinnin ja tietoliikenteen liikevaihto oli joulu-helmikuussa 7 prosenttia suurempi kuin vuotta aiemmin. Päätoimialan sisällä posti- ja teleliikenne kasvoi 11 prosenttia, joskin vauhti hidastui verrattuna kahteen edelliseen kolmen kuukauden jaksoon: kesä-elokuussa liikevaihto kohosi 17 ja syys-marraskuussa 12 prosenttia edellisvuodesta.

Kiinteistö-, vuokraus-, tutkimus- ja liike-elämän palvelujen liikevaihto kohosi 13 prosenttia. Kasvu nopeutui verrattuna kahteen edelliseen kolmen kuukauden jaksoon, sillä kesä-elokuussa vuosimuutos oli 7 prosenttia ja syys-marraskuussa 11 prosenttia.

Majoitus- ja ravitsemistoiminnan liikevaihto kasvoi 6 prosenttia edellisvuodesta. Liikevaihdon kasvu oli nopeampaa joulu-helmikuussa kuin vuoden 2000 kesä- ja syyskuukausina. Muiden yhteiskunnallisten ja henkilökohtaisten palvelujen, kuten ympäristöhuollon, järjestötoiminnan sekä virkistys-, kulttuuri- ja urheilutoiminnan, liikevaihto oli 3 prosenttia suurempi kuin vuotta aiemmin.
(MTV3)

Indeksisarjat löytyvät myös Tilastokeskuksen StatFin-tilastopalvelusta

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.