Mainos

Paluuliikenne jatkui yöhön asti

Moni lykkäsi juhannuslomilta paluuta aurinkoisten ilmojen vuoksi, ja ruuhkaa oli vielä puolenyön tienoilla viitostiellä. Paluuliikenteessä on kuollut yksi ihminen.

Juhannuksen paluuliikenne jatkui melko vilkkaana yöhön asti, kerrotaan Tiehallinnosta. Puoliltaöin ruuhkaa oli vielä tiellä numero 5 Mäntyharjun ja Heinolan Lusin välillä, missä liikenne eteni Tiehallinnon mukaan paikoin erittäin hitaasti tai jopa pysähdellen.

Liikenne oli vilkasta viellä yön tunteinakin, sillä aurinkoinen sää lykkäsi monien lähtöä.

Pääosin paluuliikenne sujui rauhallisesti. Paluuliikenteen rauhallisuuteen on vaikuttanut se, että monien kesäloman alku sijoittuu juuri juhannukseen.

Suurin ruuhka ajoittui Tiehallinnon liikennekeskuksen mukaan alkuiltapäivään. Alkuillasta vilkkainta oli valtatie 7:llä Koskenkylässä ja kakkostiellä Karkkilan tienoilla. Jonoa syntyi myös Nauvon puolelle, missä autot odottivat mantereelle kuljettavaa lauttaa.

Paluuliikenteessä on kuollut yksi ihminen. Iäkäs mieskuljettaja sai surmansa iltapäivällä henkilöauton ja kuorma-auton kolarissa Ullavassa Pohjanmaalla. Lisäksi kolme henkilöä loukkaantui turmassa lievästi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.