Mainos

Palomiehet heiluivat lastoineen eduskuntatalossa

Pelastuslaitos sai hälytyksen eduskuntataloon illalla, missä kellarin lattia lainehti vedestä.

Eduskuntatalossa ovat lyöneet laineet korkealla illalla. Tosin laineet eivät olleet poliittisia eivätkä ne velloneet istuntosalissa vaan - kellarissa.

Pelastuslaitos sai hälytyksen eduskuntataloon illansuussa, ja palomiesten saapuessa paikalle 150 neliötä kellarin lattiapinta-alaa oli peittynyt veteen.

- Vesi lähti valumaan ylhäältä, rappusien yläpuolelta ja valuu itse asiassa vieläkin pikkuisen, kertoi päivystävä palomestari Sandy Nyman iltaseitsemän jälkeen.

Parlamentarismin hukkumista oli estämässä kuusi palomiestä, jotka keräsivät valuneen veden kumilastoilla kellarin lattialla olevaan kaivoon.

Vedenpaisumuksen syy löytyi eduskunnan keittiössä tehdystä remontista. Sen yhteydessä yksi vanha vesilinja oli jäänyt tulppaamatta, ja verkostoa täytettäessä puhdasta vettä pääsi sitä myöten valumaan alaspäin.

- Veden me saamme lattialta pian pois. On sen verran ukkoa heilumassa lastojen kanssa. Eli kyllä mekin siivota osaamme. Varmaan monet naiset olisivat tyytyväisiä nähdessään tämän homman, Nyman kehuskeli.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.