Mainos

Paloma Faith Suomeen – voita VIP-liput konserttiin koko porukalle!

Do You want the truth or something beautiful?

“With huge ‘Don’t Kill Bambi’ eyes and Beat-Girl insouciance issuing from Betty Page lips, Paloma Faith is a born performer” - i-D Magazine
“Björk meets Róisín Murphy while possessed by the ghost of Billie Holiday" or even "Portishead meet Piaf" - Guardian
“Imagine Billie Holiday, Peggy Lee and Etta James venturing into a magical forest to become musical blood sisters” – New York Post

Syyskuun 23. päivänä Do You Want The Truth Or Something Beautiful –nimeä kantavan debyyttialbumin julkaisevan Paloma Faithin nimi on ollut jo pitkään tuttu nimi Lontoon taidepiireissä, joissa artisti on liikkunut.

Itä-Lontoon Hackneysta kotoisin oleva puoliksi espanjalainen ja puoliksi britti laulajatar on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt tekemään paljon – Paloma Faith on mm. toiminut burlesque-tanssijana, taikurin assistenttina, jolloin hänet sahattiin viikottain kahtia lavalla, hän on esiintynyt haamuna huvipuiston kummitusjunassa sekä esiintynyt St Trinians –elokuvassa. Monilahjakkaan Faithin tekemä kappale on mukana Basement Jaxxin tulevalla albumilla, jonka lisäksi hän näyttelee syyskuussa ensi-iltansa saavassa Terry Gilliamin The Imagination of Dr Parnassus –elokuvassa mm. Heath Ledgerin rinnalla.

Paloma Faithin nimi nousi tunnetuksi, kun hänen Stone Cold Sober –singlen julkaisua jouduttiin aikaistamaan Briteissä neljä kuukautta, koska brittiradiot eivät suostuneet vetämään hienoa singleä pois soitosta. Kappale on lähtenyt myös mm. Saksassa, Australiassa, Italiassa ja Suomessa vauhdikkaasti radiosoittoon, ja useat lehdet ovat jo julistaneet Paloman olevan yksi tämän vuoden kovimpia uusia artisteja. Stone Cold Sober -kappaleen musiikkivideo, joka esittelee hienosti laulajattaren teatraalista tyyliä on mm. Kings of Leonin,P!nkin, Béyoncen ja Leona Lewisin kanssa aiemmin työskennelleen Sophie Mullerin ohjaama.

Ainutlaatuisella äänellä hurmaava laulajatar on tullut tunnetuksi todellisena esiintyjänä – hänen omalaatuinen äänensä jää mieleen, mutta niin myös hänen teatraaliset esiintymisensä - Paloma onkin joskus kuvaillut esiintymisiään sanoin - “David Lynch tapaa William Blaken sirkuksessa”.

David Lynchiä ja Tim Burtonia ihaileva Paloma Faith on tosiaan ehtinyt tekemään urallaan jo monenlaista, mutta silti on sanomattakin selvää, että hänen tarinansa on vasta aluillaan.

“I can be wilder than the wind 190 miles an hour, I’m in a whole other dimension, dancing doubles on the floor, You think I’m crazy, a little bit hazy But I’m stone cold sober” - Paloma Faith

Katso Palomaa videolta:

Voita liput Paloma Faithin konserttiin!

Ympäri maailmaa radiosoittolistoilla New York – ja Stone Cold Sober –singleillä jyrännyt brittilaulajatar esiintyy 12.2. Helsingin Apollo Live Clubilla Hennessy Artistry –tilaisuudessa. Osallistu Helmen kilpailuun ja voita huippupalkinto: saat VIP-liput itsellesi ja viidelle ystävällesi. VIP-lipuilla pääsettekutsuvieraille tarkoitetulle alueelle, jossa on myös tarjoilua. Pääpalkinnon lisäksi arvotaan 15 kpl avec-lippuja, joilla kaksi ihmistä pääsee keikalle. Konsertissa on 20 vuoden ikäraja.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Liput ovat myynnissä Lippupalvelussa.

Konsertin järjestää Hennessy Artistry. Hennessy Artistry – The Global Art of Mixing kiertue lähti käyntiin New Yorkissa vuonna 2006 ja neljän vuoden aikana maailmalla on järjestetty useita kymmeniä ainutlaatuisia Hennessy Artistry –musiikkitapahtumia. Vuonna 2008 edellisen kerran Suomessa järjestetyssä Hennessy Artistry tilaisuudessa nähtiin lavallla Kat DeLuna, M. Pokora sekä Concious Youths.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.