Palokunta pelasti "vihaisen näköisen" kilpikonnan tulipalosta – 45-vuotias konna oli sytyttänyt talon tuleen Britanniassa

Essexin palokunta pelasti tulipalosta kilpikonnan, joka oli aiheuttanut asuintalon syttymisen, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC.

Duton Hillin kaupungissa 45-vuotias kilpikonna oli yksin kotona joulupäivänä, kun se oli ilmeisesti tönäissyt lämpölampun kumoon omien kuivikkeidensa päälle.

Naapurit kuulivat palohälyttimet, huomasivat talon olevan täynnä savua ja hälyttivät palokunnan paikalle.

Kilpikonna voi kaikesta huolimatta hyvin.

– Tämä 45-vuotias kilpikonna saattaa näyttää vihaiselta, mutta nyt on sen onnenpäivä, Essexin palokunta riemuitsee Twitterissä.

Palohälyttimet pelastivat kilpikonnan joulupäivän

Nopean hälytyksen ansiosta pelastajat olivat rynnänneet töihin kesken joulun vieton ja palo saatiin sammutettua alle puolessa tunnissa, palokunnasta kerrotaan.

Päivystävä palomestari sanoo kilpikonnan nyt jatkavan toivottavasti pitkää ja onnellista elämäänsä, kiitos toimivien palohälyttimien.

– Tämä osoittaa, miten tärkeää on olla palohälyttimiä kodin jokaisessa kerroksessa. Vaikka et olisi kotona, ne hälyttävät lähistöllä olevat ihmiset jo heti palon ensimerkkien aikana, palomestari totesi. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja