Palkkamurhaaja: Berlusconilla mafiayhteyksiä

Italialaisen palkkamurhaajan mukaan pääministeri Silvio Berlusconilla on yhteyksiä tunnettuun sisilialaiseen rikollisjärjestöön Cosa Nostraan.

Palkkamurhaaja Gaspare Spatuzza kertoi tänään torinolaisoikeudessa, että 1990-luvun alun pommi-iskuista vankeuteen tuomittu mafiapomo Giuseppe Graviano oli kertonut, että heillä oli yhteydet tuolloin mediamogulina toimineeseen Berlusconiin.

Palkkamurhaaja kertoi, että mafiapomo Graviano oli kertonut hänelle vuonna 1994 kahvilassa Roomassa Berlusconi-yhteyksistään.

- Graviano sanoi minulle, että me olemme saaneet kaiken, kiitos näiden ihmisten, jotka auttoivat meitä suhteissa. Hän mainitsi Berlusconin, "miehen kanava 5:ltä", Spatuzza todisti.

Pääministeri Silvio Berlusconi on tyrmännyt väitteet mafiayhteyksistä. Hänen mukaansa mafia haluaa ainoastaan kaataa väärillä todistuksilla Berlusconin hallituksen. Pääministerin tiedottaja puolestaan totesi, että mafia haluaa kostaa pääministerille sen, että nykyinen hallitus toimii tiukasti mafian kitkemiseksi.

(MTV3 - Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat