Mainos

Palkitulle mainosmiehelle pitkä linnatuomio murhan yrityksistä

Helsingin hovioikeus kovensi tänään mainosmaailmassa näyttävän uran tehneen Juha Larssonin saamaa tuomiota, joka liittyy Cannonball-moottoripyöräjengin ammuskelujuttuun. Ammuskelu tapahtui Helsingissä viime vuoden toukokuussa.

Larsson sai hovioikeudessa tuomion kahdesta murhan yrityksestä, ja hän sai viiden vuoden vankeusrangaistuksen. Käräjäoikeus oli tuominnut Larssonin kahdesta tapon yrityksestä.

Hovioikeus myös katsoi, että Larsson teki teot järjestäytyneen rikollisryhmän jäsenenä.

Juha Larsson teki pitkä uran mainosmaailmassa ja sai useita palkintoja työstään. Markkinointi&Mainonta-lehden mukaan Larsson työskenteli lähes kaikissa Suomen mainosmaailman huippuyhtiöissä. Hän vaihtoi nopeaan tahtiin yhtiöstä toiseen ja teki samalla hyvää tiliä.

Hän siirtyi yksityisyrittäjäksi vuonna 2007, mutta oli jo sitä ennen kytkeytynyt Cannonballiin. Ammuskelujen aikaan Larsson oli kerhon niin sanottu prospect-jäsen, joka on viimeinen porras ennen kerhon täysjäsenyyttä.

Larsson oli juuri ennen ammuskelua ylennetty prospect-jäseneksi Cannonballin 20-vuotisjuhlissa. Syyttäjien mukaan ylenemiseen vaadittavia tekoja voidaan teettää myös jälkikäteen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.