Mainos

Ambulanssi ja auto kolaroivat – yksi kuoli, neljä loukkaantui

Yksi ihminen on kuollut ja neljä loukkaantunut Pälkäneellä Pirkanmaalla sattuneessa kolarissa. Pelastuslaitoksen mukaan loukkaantuneista yhden vammat ovat vakavia.

Onnettomuudessa törmäsivät henkilöauto ja hälytysajossa potilasta kuljettanut ambulanssi.

Poliisin mukaan kuollut oli henkilöauton naiskuljettaja. Kaikki loukkaantuneet olivat ambulanssissa, sillä henkilöautossa ei päivystävän palomestarin mukaan ollut kuljettajan lisäksi muita.

Palomestarin mukaan onnettomuudessa kuollut ja loukkaantuneet ovat kaikki aikuisia. Loukkaantuneet on kuljetettu Tampereen yliopistolliseen sairaalaan.

Onnettomuus tapahtui ohitustilanteessa, ja kyseessä oli nokkakolari. Poliisi kertoo, että Kangasalan suunnasta kohti Pälkänettä ajanut nainen oli lähtenyt ohittamaan lumiauraa vasemmalle kääntyvässä mutkassa ja törmännyt ambulanssiin. Poliisin mukaan lumiaura ei aurannut tapahtumahetkellä.

Palomestarin mukaan ajo-olosuhteet eivät olleet tapahtumapaikalla erityisen huonot. Hän ei halunnut tarkemmin arvioida turman syitä. Poliisi tutkii onnettomuutta.  

Turma sattui valtatie 12:lla Pälkäneellä Kankaanmaan teollisuusalueen kohdalla, noin 38 kilometriä Tampereelta Lahden suuntaan.  

Hälytys paikalle tuli kello 12.40, ja tie tapahtumapaikalla oli suljettuna noin kello 15 asti.  
  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.