Mainos

Palin nostattaa taas konservatiivikuumetta Yhdysvalloissa

Republikaanien seuraavaksi presidenttiehdokkaaksi uumoillun Sarah Palinin massiivisiin mittoihin nousseen julkisuuskampanjan ennustetaan nostavan konservatiivien kannatusta Yhdysvalloissa.

Palin yrittää nyt nostaa vuoden 2008 presidenttipelissä kärsinyttä imagoaan muun muassa tosi-tv-ohjelman ja uuden elämänkerrallisen kirjan avulla.

Palinin uusin kirjan, "America By Heart: Reflections on Family, Faith and Flag", odotetaan nostavan suoranaista konservatiivikuumetta Yhdysvalloissa. Palin on omistanut kirjansa veteraaneille, metsästäjille ja äärikonservatiiviselle Tea Party- liikkeelle.

- Jokainen, joka haluaa saada parempaa ymmärrystä kansakuntamme totuuksista, tulee lukemaan kirjaa kuin raamattua, kustantaja sanoi julkistamistilaisuudessa.

Palin tähtenä omassa tosi-tv-sarjassaan

Sarah Palin on avannut poliittisen pelin myös täysin uudenlaisessa ympäristössä. TLC- kanavan uudessa tosi-tv-sarjassa "Sarah Palin's Alaska" entinen Miss Alaska- ehdokas kalastaa, meloo, tarkkailee villieläimiä ja viettää aikaa perheensä kanssa kotikaupungissaan Alaskan Wasilassa.

Perhe joutui julkisuuspyöritykseen etenkin 2008 presidenttikampanjan aikana, mutta Palinin tytär Bristol on pysynyt tiiviisti julkisuudessa sen jälkeenkin muun muassa osallistumalla parhaillaan käytävään Amerikan Tanssii tähtien kanssa- kilpailuun. Finaaliin yltäneen Bristolin tanssitaidot ovat saaneet arvostelua tuomareilta, mutta katsojat ovat pitäneet hänet äänillään mukana ohjelmassa.

Tosi-tv-esiintymisen lisäksi Palin osallistuu poliittiseen keskusteluun konservatiivisen Fox News- televisiokanavan kommentaattorina.

Julkisuuskampanjalla on syynsä: Palin on vahva suosikki republikaanien seuraavaksi presidenttiehdokkaaksi ja nykyisen presidentin Barack Obaman haastajaksi. Hän myönsi aiemmin syksyllä ABC- kanavan haastattelussa harkitsevansa vakavasti presidenttiehdokkaaksi lähtemistä vuoden 2012 vaaleissa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.