Mainos

Palestiinalaiset pyhiinvaeltajat joutuivat tulitukseen

Israelin armeijan edustajan mukaan armeijalla ei ole mitään tietoa mahdollisesta ammuskelusta, joka sairaalalähteiden mukaan tapahtui Israelin ja Gazan rajalla.

Ainakin yksi palestiinalainen pyhiinvaeltaja on kuollut ja neljä muuta haavoittunut ampumavälikohtauksessa Israelin ja Gazan rajalla myöhään eilisiltana.

Palestiinalaiset joutuivat tulitukseen ollessaan palaamassa vuosittaiselta pyhiinvaellusmatkalta Mekasta Saudi-Arabiasta. Palestiinalaisten sairaalalähteiden mukaan ryhmä olisi joutunut israelilaisten sotilaiden tulitukseen Erezin rajanylityspaikalla. Uutistoimisto AFP:n mukaan surmansa saanut oli 30-vuotias nainen.

Israelin armeijan edustaja sanoi kuitenkin, ettei armeijalla ole mitään tietoa alueella mahdollisesti tapahtuneesta ammuskelusta.

Toisessa välikohtauksessa Israelin armeija avasi tulen kahta palestiinalaistaistelijaa kohti Gazan eteläosassa lähellä Rafahin kaupunkia. Tulituksessa toinen palestiinalainen kuoli ja toinen haavoittui. Armeijan edustajan mukaan miehet olivat sijoittamassa räjähteitä alueelle.

(MTV3-STT-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.