Mainos

Palestiinalaisalueilla yleislakko

Liikeyritykset ovat pitäneet ovensa kiinni ja koulut ovet suljettuina kaikkien palestiinalaisryhmien yhdyttyä lakkovaatimukseen.

Palestiinalaisjärjestöjen julistama lakko on lamauttanut Gazan ja Länsirannan alueet. Lakko on vastalause Israelin joukkojen Jerikon palestiinalaisvankilaan tekemälle rynnäkölle.

Palestiinalaistaistelijat kertovat vapauttaneensa Gazassa panttivankeina pitämänsä neljä ulkomaalaista. Muut siepatut ulkomaalaiset vapautettiin eilen.

Vankilapiiritys päättyi eilen illalla, kun PFLP-järjestön johtaja Ahmad Saadat ja muut Israelin etsimät palestiinalaiset antautuivat.

Liikeyritykset ovat pitäneet ovensa kiinni ja koulut ovet suljettuina kaikkien palestiinalaisryhmien yhdyttyä lakkovaatimukseen. Palestiinalaiset ovat lakkojen lisäksi uhanneet järjestää mielenosoituksia vastalauseena Israelin hyökkäykselle. Israelin joukot ovat hälytystilassa.

Abbas selvittämään Jerikon kriisiä

Palestiinalaisten presidentti Mahmud Abbas saapui tänään Jerikoon selvittämään kriisiä.

Abbas joutui kriisin vuoksi keskeyttämään Euroopan matkansa ja palaamaan palestiinalaisalueille. Hän kutsui Israelin hyökkäystä vankilaan rikokseksi, jota ei voi antaa anteeksi.

(MTV3-STT-AFP-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.