Pakkaspäivän kaunotar

Espoolainen Maija Tiensuu, 30, sai piristystä pakkasen keskelle päästessään osallistumaan Helmen muuttumisleikkiin.

Espoolainen freelancetoimittaja Maija Tiensuu ei jännittänyt edessä olevaa koitosta. 30-vuotias sinkkukaunotar oli valmis ammattilaisten käsittelyyn ja toivoi saavansa heiltä hyviä vinkkejä.

Kampaaja Toni Immo muokkasi Maijan hiusmallista entistäkin graafisemman. Ihan mitä tahansa väriä Maija ei hiuksiinsa halunnut, joten Toni tyytyi syventämään Maijan hiusten suklaanruskeaa väriä. Hiuksia myös leikattiin hiukan ja tulos vakuutti niin Maijan kuin tekijätiiminkin.

Meikkitaiteilija Riia Koivisto puolestaan loihti Maijalle toivotunlaisen lilan silmämeikin, joka yhdessä graafisen hiusmallin kanssa kruunasi lumikuningatar-lookin. Käteen jäi myös kasa käyttökelpoisia vinkkejä kosmetiikan ammattilaiselta.

Päivän päätteeksi Maija suuntasi Helsingin yöhön ja Hotelli Linnaan.

Löydät kaikki Maijan muuttumisleikkiin käytetyt meikit artikkelista Muuttujan meikit, jonka voit vaikka tulostaa mukaasi ostosmatkalle.

Hei!

Päivä Maikkarin Helmessä oli kuin piristysruiske kaamoksen keskellä. Kampaajan käsittelyssä hiukseni saivat uuden muodon eikä meikkaajankaan ammattitaito jäänyt epäselväksi hänen loihtiessaan minulle tumman silmämeikin. Oli kiva nähdä itsellä uusi ilme ja saada hyviä vinkkejä, niin hiustenlaittoon kuin myös meikkaamiseen. Kiitos Tonille ja Riialle!

Päivä oli mukava ja rento. Uudistuneena oli kiva lähteä viettämään iltaa Helsingin keskustaan sekä nauttimaan Hotelli Linnan historiallisesta tunnelmasta. Suuri kiitos vielä koko Helmen tiimille!

Terkuin, Maija

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Tommi Penttinen

Lue myös:

    Uusimmat