Mainos

Pakkanen ei pitele taskuvarkaita

Edes ulkona paukkuvat tammipakkaset eivät tunnu taskuvarkaita pitelevän. Varsinais-Suomen poliisilaitos tiedottaa nimittäin Turun keskustassa liikkuvasta pitkäkyntisestä.

Torstai-iltana Turun keskustassa on liikkunut ulkomaalainen mies, joka on yrittänyt anastaa lompakoita ja yhdessä tapauksessa onnistunutkin siinä. Mies on käynyt ainakin parturiliikkeessä, päiväkodissa ja muutamassa ravintolassa.

Poliisin saamien tuntomerkkien mukaan mies on alle 30-vuotias, pukeutunut mustaan nahkatakkiin ja tummiin housuihin sekä pipoon. Mies on ollut mahdollisesti liikkeellä tumman harmaalla, viistoperäisellä henkilöautolla, jossa on antenni keskellä kattoa.

Poliisi toivoo asiasta jotain tietäviä soittamaan numeroon 07187 46805 (kello 8 - 18) tai ottamaan yhteyttä sähköpostitse palaute.varsinais-suomi@poliisi.fi.

Jos joudut taskuvarkauden tai sen yrityksen kohteeksi, poliisi kehottaa soittamaan hätäkeskukseen numeroon 112.

Poliisi muistuttaa, että taskuvarkauksiin varautuminen edellyttää vain normaalia huolellisuutta ja varovaisuutta omaisuuden suhteen. Vaatenaulakoihin jätettyihin vaatteisiin ei tule jättää mitään vietävää eikä reppuja ja laukkuja saa jättää valvomatta. Tungoksessa liikkuessa käsilaukku kannattaa pitää vartalon etupuolella. Arvokasta omaisuutta ei kannata säilyttää myöskään päällä olevan takin taskuissa, jotka taitava varas tyhjentää helposti uhrin huomaamatta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.