Mainos

Pakistanissa tehtiin taas pommi-isku

Pommia salkussa kantava itsemurhaiskun tekijä yritti kuljettaa pommi rukoushetken aikana moskeijaan, mutta hänet pysäytettiin matkalla temppeliin.

Pakistanilaisessa shiiamuslimien moskeijassa Lahoressa on räjähtänyt pommi, joka surmasi viisi ihmistä, kertoivat paikalliset poliisit. Kyseessä oli itsemurhaiku. Räjähteitä kuljettanut iskun tekiijä yritti Lahoren poliisin mukaan mennä sisälle Kashmiryanin moskeijaan, missä oli alkamassa iltarukoushetki.

-Salkkua kantava tuntematon henkilö yritti tulla moskeijaan ja alkoi ampua kun kaksi vartijaa yritti pysäyttää hänet, kertoi paikallisen poliisin edustaja.

Poliisin edustajan mukaan salkku räjähti käsikähmässä ja surmasi vartijat ja kaksi muuta ihmistä, joista toinen oli pieni lapsi. Myös iskun tekijä kuoli. Räjähdyksessä haavoittui lisäksi parikymmentä ihmistä.

Pakistanissa on viime viikkoina tapahtunut useita pommi-iskuja. Viime torstaina kuoli Multanin kaupungissa ainakin 40 ihmistä, kun autopommi räjähti keskellä väkijoukkoa. Väkijoukko oli kokoontunut surmatun sunnijohtajan muistotilaisuuteen.

(MTV3-Reuters-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.