Mainos

Pakistanissa pidätettiin ääriryhmien jäseniä

Pakistanin poliisi on pidättänyt yli sata ääriryhmien jäsentä, joita epäillään yhteyksistä al-Qaida-järjestöön ja Taleban-liikkeeseen, kertoivat sisäministeriön lähteet uutistoimisto AFP:n mukaan tänään. Pidätykset tehtiin sen jälkeen kun 14 ihmistä oli kuollut itsemurhaiskussa Karachissa.

Mitään varmoja todisteita ei kuitenkaan viranomaisten mukaan ole vielä siitä, että al-Qaidalla olisi tekemistä Karachin pommiräjähdyksen kanssa.

Karachiin saapunut Ranskan puolustusministeri Michele Alliot-Marie vieraili tänään räjähdyksessä haavoittuneiden ranskalaisten luona. Itsemurhaisku tappoi yksitoista ranskalaista teknikkoa, jotka olivat Pakistanissa rakentamassa sukellusveneitä.

Parinkymmenen haavoittuneen joukossa oli 12 ranskalaista, jotka lennätettiin tänään kotimaahan. Haavoittuneet ranskalaiset siirrettiin ambulansseissa Karachin lentokentälle, josta he lähtivät lääkäreiden saattamina kohti Pariisia.

Karachiin saapunut Ranskan puolustusministeri Michele Alliot-Marie vieraili aiemmin päivällä haavoittuneiden luona. Ranskalaisministeriä lentokentällä vastassa ollut Pakistanin tiedotusministeri Nisar Memon vannoi, että iskuun syylliset saadaan kiinni.

(MTV3-AFP-Reuters-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.