Pakene kylmenevää syksyä ulkomaille – esittelyssä vuokrattavia loma-asuntoja

Lämpötila mittarissa alkaa painua koko ajan matalammaksi, ja monet haaveilevatkin rentouttavasta lomasta palmujen katveessa. Katso kaksi Jokakodin upeaa vuokrakohdetta ulkomailta.

Ensimmäinen esittelyssä oleva kohde sijaitsee täyden palvelun taloyhtiössä Yhdysvaltain Floridassa. Pidemmissä vuokrauksissa luksusasuntoon pääsee asumaan noin tuhannella eurolla kuukaudessa, ja halvimmillaan paikan saa vuokrattua vuorokaudeksi 60 eurolla.

Asunto sisältää kaikki mukavuudet, joita lomailija voi toivoa. Myös taloyhtiöstä löytyvät todella monipuoliset varustelut aina kahdesta uima-allasalueesta porealtaisiin ja kuntosaliin. Asuntoon mahtuu asumaan enimmillään neljä henkilöä. Katso kohteen kaikki tiedot sekä ota yhteyttä välittäjään Jokakodista!

Ihana asunto Turkissa

Suomalaisten suosimassa Alanyassa on tarjolla todella tilava loma-asunto, jonka viikkovuokrakaan ei päätä huimaa. 110 neliömetriä käsittävä asunto on omiaan myös perheille, ja kerrostaloasunnon patiolta löytyvät myös omat uima-altaat sekä aikuisille että lapsille.

Todella miellyttävän lomahuoneiston asunnosta tekevät myös peräti kolme erillistä parveketta, sekä kaksi makuuhuonetta. Huoneiston varusteluun kuuluvat myös avokeittiö, olohuone sekä kylpyhuone. Tilavan asunnon saa vuokrattua yhdeksi viikoksi 350 eurolla. Katso kohteen kaikki tiedot sekä ota yhteyttä välittäjään Jokakodista!

Teksti: Jokakoti

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja