Mainos

Pakarankohotuskuolemasta rikostutkinta

Yhdysvalloissa Philadelphian poliisi epäilee paikallista laulajatarta lentokenttähotellin pakarankohotuskuoleman aiheuttamisesta.

Brittiopiskelija Claudia Aderotimi kuoli viime viikolla, kun silikonilla tehtävä laiton pakarankohotus epäonnistui ja silikonia joutui verenkiertoon aiheuttaen sydämenpysähdyksen vain tunteja ruiskeiden annon jälkeen. Poliisin mukaan on syytä epäillä, että ruiskeiden antaja on laulajatar, joka on pitänyt toisen naisen kanssa laittomia vastaanottoja hotellihuoneissa. Yksityiskohtia vyyhdistä on paljastunut, kun surmansa saaneen naisen kolme matkakumppania ovat kertoneet omista kohotusruiskeistaan, muun muassa sen että lanteidenkorostusruiske maksoi 1 800 dollaria (n. 1500 euroa). Ei ole tietoa kuinka paljon kuollut opiskelija maksoi epäonnistuneesta pakarankohotuksestaan.

Vaarallinen muoti-ilmiö

Silikonia käytetään yleisesti rintojenkohotuksiin, mutta silikoni on silloin suljetussa pussissa, eikä se joudu verenkiertoon. Nestemäisen silikonin käyttö sellaisenaan on kiellettyä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Britanniassa lääkärit ovat huolissaan siitä, että takapuolten pyöreyden korostaminen on Brasiliasta lähtenyt naisten keskuudessa leviävä muoti-ilmiö, ja niitä tehdään juuri laittomasti ihon alle ruiskutettavalla silikonilla. "Se on vaarallista ja tällainen kauneusturismi on kyseenalaista", sanoo tohtori Paul Harris lontoolaisesta Royal Marsden -sairaalasta.

(MTV3-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.