Mainos

Päivän hyvä uutinen: Äidin tekemä ruoka on parasta

Arki on täynnä pieniä ja isoja asioita, jotka saavat hymyn huulille. Keräämme lukijoilta näitä elämän iloja ja julkaisemme tarinoita Elämä helpommaksi -sivustolla. Maiju ilahtui, kun oma lapsi kehui äidin laittamaa ruokaa.

Maiju lähetti Helmeen päivänsä hyvän uutisen. Pienten lasten äiti sai kuulla lapseltaan, että itse tehty ruoka on valmisruokaa paljon parempaa.

"Minulla on 4- ja 2-vuotiaat tytöt. Vanhempi tytöistä on ollut muutaman päivän kuumeessa ja siitä johtuen olemme kaikki likat olleet pari päivää sisätiloissa. Mieli on ollut apea jokaisella. Kävin pikaisella kauppareissulla ja ostin iltapalaksi valmiin mannapuuron. Vanhempi tytöistä oli innoissaan kun kerroin että iltapalaksi olisi hänen herkkupuuroansa. Neiti maistoi lusikallisen ja sanoi ettei tykkää puurosta. Kerroin että olin kaupasta häntä varten hyvän puuron hankkinut. Hän tokaisi minulle, että tee äiti seuraavan kerran itse mannapuuroa, se on paljon parempaa. Tästä tokaisusta sain hyvän mielen. Muistakaa siis kaikki, vaikka mannapuuron tekemiseen menee hiukan aikaa, niin se kannattaa."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.