Mainos

Päiväkodin rikosepäily: Vanhemmat luulivat rikoksen liittyvän taloussotkuihin

Rikosepäilyjen vuoksi suljetun päiväkodin lasten vanhemmat ovat tuohtuneita siitä, miten Helsingin kaupunki tiedotti asiasta lasten vanhemmille.

– Eilen järjestetyssä tiedotustilaisuudessa meille lasten vanhemmille jäi käsitys, että kyse on talousrikosepäilystä. Lisäksi vanhempien tivatessa asiaa, kaupungin sosiaalijohtaja vakuutteli, että kyseessä ei ole päiväkotilapsiin kohdistuva rikos, kertoo Tuomas Sovijärvi.

Tänään MTV3 Uutiset on kuitenkin kertonut, että päiväkodin taustayhtiön toimitusjohtajaa epäillään lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä, eikä kyse ole talousrikosepäilystä.

Vielä silloin, kun lasten vanhemmat luulivat, että kyse on talousrikoksesta, he ihmettelivät miksi lasten arki pitää sekoittaa täysin, sillä kyse on kuitenkin vain rahasta.

– Mutta aamulla putosi pommi, kun kuulimme, että kyse on sittenkin lapsen koskemattomuuden rikkomisesta. Toivonkin nyt, että kaupunki voisi toimia kuten Muhoksella ja Oulussa on toimittu hieman vastaavanlaisessa tilanteessa; näissä tapauksissa kunta on ottanut päiväkotien tilat haltuunsa ja palkannut lapsille tutun henkilökunnan, jotta päiväkodin arki voisi jatkua normaalisti.

Katso Nina Rahkolan juttu (Seitsemän uutiset 26.8.2011)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.