Paistettuja portobellosieniä, timjamia ja parmesaania

4 annosta

  • portobellosientä (tai muita sieniä)
  • voita ja öljyä paistamiseen
  • 2 kuorittua valkosipulinkynttä
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • suolaa ja pippuria
  • 2 karkeaksi hienonnettua sipulia
  • 0,5 rkl balsamiviinietikkaa
  • tuoretta parmesaania (muuta määrää maun mukaan)
  • 85 g hienonnettua tilliä

Leikkaa sienet kahteen osaan ja hienonna valkosipulinkynnet.

Paista sieniä, valkosipulia ja timjamia paistinpannulla muutamin minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita mukaan sipuli ja paista muutama minuutti lisää. Lisää balsamiviinietikka ja ota pois lämmöltä.

Ripottele päälle tilliä ja parmesaania. Mausta lopuksi mustapippurilla pyöräyttämällä pippurimyllyä muutaman kerran. Kaada lautaselle ja tarjoa.

Resepti: Tina Nordström

(Täydellinen päivä 22.5.2008)

Lue myös:

    Uusimmat