Mainos

Paistettua kuhaa, sipulikastiketta ja mummonkurkut 30.10.2001

Kokkina Petri Kolmonen

Paistettua kuhaa ja sipulikastiketta

kuhafileetä
öljyä tai voita
suolaa

Paista miedolla lämmöllä ja mausta suolalla.

Sipulikastike kalalle

2-3 sipulia öljyä tai voita
2 tl vehnäjauhoja
2 dl kalalientä
1 dl ruoanvalmistuskermaa
suolaa ja mustapippuria

1. Hienonna sipuli ja kuullota se pannulla.
2. Lisää jauhot pannulle ja kaada nesteet perään.
3. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
4. Hauduta 5 minuuttia.

Mummonkurkut

4 dl kurkkuviipaleita
1 dl tillisulppua

liemi:

1 dl sokeria
1 dl etikkaa
1 dl vettä

1. Sekoita liemiainekset keskenään ja anna jäähtyä jääkaapissa 2 tuntia.
2. Laita kurkkuviipaleet kulhoon (viipaloi kurkku juustohöylällä).
3. Kaada liemi päälle ja sekoita tilli joukkoon.
4. Voit tarjota kurkut heti.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.