Paineet laittoivat Maccaronen pelin sekaisin - RoKi-pesti loppui lyhyeen

Kanadalaissentteri Matt Maccaronen pesti Mestiksen RoKissa katkesi vain neljän ottelun jälkeen.

New York Rangersista pelipaikkaa kauden alussa hakenut Maccarone koki ensimmäisellä Euroopan vierailullaan kulttuurishokin, joka laittoi miehen pelin sekaisin. Keskushyökkääjä ei ollut valmistautunut Rovaniemellä osakseen saamaan huomioon. Jo Maccaronen ensimmäisiä jääharjoituksia seurasi useampi sata joukkueen kannattajaa.

- Odotukset häntä kohtaan olivat erittäin kovat ja paineet yllättivät miehen itsensäkin. Vaikka hän tulee Kanadasta ja kovasta kiekkokulttuurista, ei hän ollut tottunut siihen, että omaa pelaamista seurataan niin tarkasti. Hän tunsi, että ei saa itsestään tarpeeksi irti eikä kykene auttamaan joukkuetta, RoKin toimitusjohtaja Teemu Kallioniemi taustoitti MTV3:lle.

Maccaronen pesti oli koko kauden mittainen, mutta sopimuksessa ollut purkupykälä mahdollisti työsuhteen päättämisen, koska mies ei mahtunut joukkueen kokoonpanoon. Kanadalainen sai kasaan neljässä ottelussa vain yhden syöttöpisteen.

RoKi kahlaa Mestiksen sarjataulukossa viimeisenä, mutta joukkueen ottelut ovat kiinnostaneet rovaniemeläisyleisöä. Neljässätoista kotiottelussa on käynyt keskimäärin 1838 katsojaa, mikä oikeuttaa kolmanteen sijaan sarjan yleisövertailussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja