Kevään odotetuimman kokkikisan kolmannessa jaksossa panokset kasvavat. Luovuttaako joku jo kisan?
Top Chef Suomi -sarjan kolmannessa jaksossa testataan kuinka kokeilta onnistuu kivipiiran, kateenkorvan tai karitsan munuaisten valmistaminen. Kokelaat kunnioittavat suomalaista ruokaperinnettä kokkaamalla verta, sorkkia ja sisäelimiä.
Vierailevina tuomareina muusikko-kirjailija A.W. Yrjänä sekä Ravintola La Tablen keittiömestari Markus Aremo.
Subin netissä julkaistuissa ennakkomaistiaisessa selviää, että paineet alkavat kasvaa ja se näkyy kokkien tekemisessä.
Kuka on aikeissa pakata veitsensä? Katso ennakkomaistiaisia jaksosta.
Tutustu kilpailijoihin:
TOP CHEF SUOMI Subilla keskiviikkona 4.1. alkaen. Katso jaksot jälkikäteen Subin netistä.
(MTV3)