Mainos

Päihdeongelmaisten asuntolan palo vaati kolme uhria

Jyväskylän maalaiskunnassa eilen riehunut asuntolapalo on vaatinut kolmen miehen hengen. Raunioista löydettyjen miesten henkilöllisyyttä ei vielä ole varmistettu.

Jyväskylän maalaiskunnassa eilen iltapäivällä riehunut raju asuntolapalo vaati kolmen miehen hengen. Kuolonuhrien luku varmistui tänään, kun jäähtyneitä raunioita päästiin viimein raivaamaan.

Tuli tuhosi täysin Tyyneläntiellä sijainneen Vertaalan vanhan koulurakennuksen, joka oli muutettu päihdeongelmaisten asuntolaksi. Vahinkojen rahamäärästä ei vielä tietoa.

Talossa oli palon syttymisaikaan kahdeksan henkilöä. Talomiehen päädyssä olleet neljä pelastuivat, samoin toisen päädyn yläkerran asunnon haltija.

Lautarakenteisessa kiinteistössä oli talonmiehen asunto ja toisessa päässä kaksi muuta asuntoa kahdessa eri kerroksessa. Alakerran asunnon haltija ja hänen vieraansa sekä yläkerran asunnossa nukkunut kolmas mies saivat surmansa.

Tupakointi ehkä syttymissyynä

Rikoskomisario Eila Koivuniemen mukaan raunioista löydettyjen vainajien henkilöllisyys tullaan varmistamaan myöhemmissä tutkimuksissa. Kuitenkin jo tässä vaiheessa voidaan pitää ilmeisenä, että palossa kuoli talossa vakituisesti asunut 57-vuotias mies ja hänen luonaan vierailulla ollut 55-vuotias jyväskyläläismies. Kolmas uhreista oli 68-vuotias mies, joka ajoittain asusteli talossa.

Alakerran asunnossa oli nautittu päivän kuluessa runsaasti alkoholia. Syttymishetken tapahtumista ei ole saatavissa lisätietoa, mutta sitä edeltäneiden olosuhteiden perusteella on mahdollista, että palo sai alkunsa tupakointiin liittyneestä tulenkäsittelystä.

Palo lähti ilmeisesti leviämään alakerran asuntotiloista, joissa syttymisaikaan oli sisällä kaksi miestä. Yläkerran asunnon haltija ennätti havaita palon ja hälyttää naapurinsa auttamaan, mutta asuntoihin jääneitä ei voitu enää pelastaa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.