Mainos

Pahoja kuolonkolareita Espanjassa ja Marokossa

Ainakin 24 nuorta on saanut surmansa vakavassa liikenneonnettomuudessa Espanjassa. Sikoja kuljettanut kuorma-auto törmäsi koululaisia kuljettaneeseen bussiin. Lisäksi 30 nuorta loukkaantui. Onnettomuus tapahtui Sorian kaupungin lähellä Pohjois-Espanjassa, noin 110 kilometriä koilliseen maan pääkaupungista Madridista.

Onnettomuuden syy on vielä epäselvä. Poliisin tietojen mukaan kuorma-auto oli yllättäen alkanut heittelehtiä, minkä jälkeen se oli törmännyt bussiin. Espanjan yleisradion mukaan nuoret olivat kotoisin Barcelonan alueelta. He olivat matkalla kesäleirille. Sairaalalähteiden mukaan suurin osa uhreista oli noin 14-vuotiaita. Kyseessä oli jo neljäs paha bussiturma Espanjassa sitten vuoden 1996.

Marokossa samankaltainen onnettomuus

Myös Marokossa on sattunut tänään vakava kuolonkolari. Ainakin 19 ihmistä sai surmansa ja 20 loukkaantui, kun elintarvikkeita kuljettanut kuorma-auto törmäsi bussiin. Onnettomuus tapahtui Kalaat es-Sraghnan maakunnassa lähellä Joualan kylää, noin 400 kilometrin päässä Rabatista. Viranomaisten mukaan onnettomuuden syynä oli kuorma-auton renkaan puhkeaminen. Asiasta kertoi Marokon uutistoimisto MAP.
(STT-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.