Mainos

Pahoinpitelystä vakava päävamma Helsingissä

Pahoinpitelijä oli vaikuttanut silminnäkijöiden mukaan erittäin aggressiiviselta, eikä kukaan ollut uskaltanut mennä väliin.

Mies sai pahoinpitelyn seurauksena vakavan päävamman keskiviikon ja torstain välisenä yönä Helsingissä.

Poliisi etsii pahoinpitelijää, joka poistui paikalta sen jälkeen, kun oli lyönyt uhriaan nyrkeillä useita kertoja päähän Helsingin Pihlajamäessä.

32-vuotias mies oli viettänyt kaverinsa kanssa iltaa Pihlajamäen ostoskeskuksessa sijaitsevassa baarissa. Kaksikko oli poistunut baarista hieman ennen sulkemisaikaa puoli kahdelta. Baarin ulkopuolella he olivat törmänneet mieheen, joka lyhyen sanaharkan päätteeksi oli alkanut lyödä nyrkeillä 32-vuotiasta pään alueelle.

Uhri kaatui ja hyökkääjä oli poistunut paikalta Moreenitien alikulkutunnelin suuntaan. Uhri toimitettiin myöhemmin sairaalaan, jossa hänellä todettiin vaikea päävamma.

Uhrin seurassa olleen miehen mukaan baarin edustalla oli runsaasti asiakkaita tupakalla. Kukaan ei kuitenkaan uskantanut mennä auttamaan pahoinpideltyä, koska hyökkääjä oli vaikuttanut erittäin aggressiiviselta.

Poliisi pyytää pahoinpitelyn nähneitä, tai siitä muuten jotain tietäviä ottamaan yhteyttä numeroihin 09-189 5331, 09-189 4002.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.