Mainos

Pahoinpitelyiden yö Päijät-Hämeessä

Päijät-Hämeen poliisilla oli vilkas yövuoro, vaikkei mitään erityisiä kesätapahtumia viikonlopun aikana ollutkaan. Poliisin mukaan tehtäviä hoideltiin yön aikana noin 120. Päihtyneitä tuotiin säilöön 12 ja rikosepäiltyjen takia 5 henkilöä

Erityisesti pahoinpitelyt työllistivät. Poliisi kirjasi 4 rikosilmoitusta eri pahoinpitelyistä.

1992 syntynyt nainen ja 1989 syntynyt mies lähtivät kotiaan kohti taksilla ravintolaillan päätteeksi. Pariskunta riitaantui välittömästi ja muksivat toisiaan jo taksimatkan aikana. Taksinkuljettajan käyttäessä pariskuntaa pankkiautomaatilla taistelu jatkui. Nainen potki ja löi miestä ja mies vastasi lyömällä naisen päätä pankkiautomaattia vasten. Vammat jäivät pintapuoliseksi ja molempia epäillään pahoinpitely-rikoksesta.

Nastolassa 1987 syntynyt mies hyökkäsi aivan yllättäen kioskilla asioineen 14-vuotiaan pojan kimppuun lyöden tämän päätä pöytää vasten. Poliisi korjasi riehujan talteen, mutta tämä ei rauhoittunut vaan harasi poliisillekin vastaan, joskin huonolla menestyksellä. Miestä epäillään pahoinpitelystä ja haitanteosta.

Mukkulan koulun työmaalla 17-vuotias poika otti luvatta käyttöönsä kaivinkoneen ajellen sillä aivan muussa kuin työtarkoituksessa, lisäksi poika puhalsi yli promillen lukeman poliisin alkometriin. Poikaa epäillään luvattomasta käytöstä ja rattijuopumuksesta.

Aamuyöstä otettiin kiinni asemantaustassa 1990 ja 1991 syntyneet lahtelaismiehet, jotka yrittivät murtautua henkilöautoon. Miehet yrittivät luikkia pakoon, mutta poliisipartio oli nopeampi.

Rikosten ja häiriökäyttäytymisten lisäksi poliisia työllistivät kaksi huonomuistista vanhusta, jotka eivät osanneet kertoa osoitteitaan. Toinen oli kadonnut läheisestä palvelutalosta ja toinen omasta kodistaan, muttei enää osannut sinne takaisin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.