Mainos

Pahoinpideltyä 4-vuotiasta oli kutsuttu niin monesti idiootiksi, että hän luuli sitä nimekseen

Yhdysvalloissa Arkansasissa on huostaanotettu lapsi, jolle on tehty rajua fyysistä ja henkistä väkivaltaa, kertoo CNN.

Pientä tyttöä oli pahoinpidelty niin paljon, että hänellä oli musta silmä, kuivunutta verta suupielessään ja tummanvioletteja mustelmia ympäri vartaloaan.

4-vuotiaalle tehty väkivalta oli ollut myös psyykkistä. Asia selvisi viimeistään, kun tyttöä pyydettiin kertomaan hänen nimensä.

– Idiootti, hän vastasi.

Poliisin mukaan tyttöä oli kutsuttu niin monta kertaa ja niin kauan idiootiksi, että se oli ensimmäinen "nimi", joka tuli hänen mieleensä, kun sosiaalityöntekijä kysyi sitä häneltä.

Tyttö asui äitinsä ja tämän avomiehen kanssa Hot Springsissä, Arkansasissa.

Äidin miesystävä pahoinpiteli

Hot Springsin poliisi pidätti tytön äidin ja tämän miesystävän sen jälkeen, kun sosiaalityöntekijä oli tehnyt ilmoituksen 4-vuotiaasta.

Ilmoituksessa kerrottiin, että 30-vuotias äiti tiesi miesystävänsä pahoinpitelevän 4-vuotiasta tasaisin väliajoin. Nainen ei kuitenkaan ollut koskaan hakeutunut esimerkiksi lääkäriin tyttärensä kanssa.

Tytön vammoihin lukeutui mustelmia hänen pakaroissaan, alaselässään ja jaloissaan. Hänellä oli musta silmä, turvonnut leuka ja mustelma otsassaan. Hänellä oli myös arpia selässä – arvet olivat alkaneet jo parantua, mikä kertoo siitä, että pahoinpitely oli jatkunut jo jonkin aikaa.

Kaiken lisäksi tyttö oli myös erittäin aliravittu.

Tytön äiti kertoi 47-vuotiaan miesystävänsä lyöneen tyttöä muovisella mailalla. Mies taas sanoi kyseessä olleen puumailan.

Poliisiraportin mukaan mies myönsi sitoneensa tytön sänkyyn, kun hän huomasi 4-vuotiaan kiipeilleen keittiön pöytätasolla. Hän myös myönsi kutsuneensa tyttöä idiootiksi, mutta sanoi sen olleen "leikinlaskua".

Pariskunta on tällä hetkellä vankilassa odottamassa oikeudenkäyntiä.

4-vuotias on huostaanotettu.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.