Pahoinpidelty mies sullottiin takakonttiin Levillä

Ulkopaikkakuntalainen mies yritti auttaa pahoinpideltyä naista, kun joutui itse vaikeuksiin. Mies kuljetettiin kellarirakennukseen, jossa häntä pahoinpideltiin tuoliin sidottuna.

Mies pahoinpideltiin ja sullottiin henkilöauton takakonttiin lauantain vastaisena yönä Kittilän Levillä. Tekijöitä epäillään pahoinpitelyn lisäksi muun muassa ryöstöstä, vapaudenriistosta ja laittomasta uhkauksesta.

Tapahtumasarja sai alkunsa, kun 26-vuotias ulkopaikkakuntalainen mies meni auttamaan pahoinpitelyn kohteeksi joutunutta naista ravintola Hullun poron pihalla. Auttaja joutuikin itse pulaan, kun myös pahoinpitelijän kaverit kävivät hänen kimppuunsa.

Mies kuljetettiin tapahtumapaikalta johonkin kellarirakennukseen, jossa hänet sidottiin tuoliin. Pahoinpitely jatkui sisätiloissa. Miehen kertoman mukaan häntä uhattiin myös haulikolla ja pakotettiin juomaan väkisin jotakin juomaa. Pahoinpitelyn päätteeksi uhrilta vietiin rahat ja mukana olleet lääkkeet.

Kittilän poliisi kuuli pahoinpideltyä miestä sunnuntaina. Mies ei osannut kertoa, kuinka hän oli päässyt takaisin hotellilleen. Tapahtumien alkaessa mies oli ollut selvin päin.

Asiasta jotakin tietäviä pyydetään soittamaan Kittilän poliisille numeroon 016-6512220.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat